Aura Kaskisydän

 

 

Olen Pop-kulttuurin suurkuluttaja, burleski-intoilija, vammaisoikeus-aktivisti. Poliittinen vaikuttaja, pöytälaatikko raapustelija, rohkea roolipelaaja ja löysästi larppaava Netflix & Cats-tyylinen, 82-mallia oleva, empaattisella selkärangalla höystetty Lady.

 

Toimin Erityisseksuaalineuvojana ja kasvattajana erilaisissa ympäristöissä. Sexpo-Säätiön kouluttama 2016 NACS-hyväksytty eli olen auktorisoitu seksuaalineuvoja. Authorized Sexuality Educator and Sexual Health Promoter (NACS) Olen toiminut Uudenmaan CP-yhdistys ry:n seksuaalineuvojana ja kasvattajana vuodesta 2016. Harjoittelujaksoni tein Helsingin seudun sairaus- ja tapaturmainvalidit ry:lle.

 

Minä olen helposti lähestyttävä ja kykenen luomaan turvallisen ja avoimen ilmapiirin jokaiselle. Teen työtäni empatialla ja tuomitsematta. Pyrin näkemään ihmiset ja heidän tilanteensa kokonaisvaltaisesti. Vahvuuteni on siinä, että osaan rohkaista jokaista asiakasta tuomaan oman totuutensa esille ja olemaan läsnä siinä tilanteessa itsekin haavoittuvaisena ihmisenä.

 

Seksuaalisuus on ihmisen ainutlaatuinen voimavara, jota pyrin vastaanotollani elävöittämään ja tukemaan. On asioita jotka vaativat vakavaa otetta ja on asioita jotka tarvitsevat huumorintajua ja mielikuvitusta.

 

Lähestymistapani neuvontaan on ratkaisuhenkinen, pyrin selvittämään erilaisia keinoja joilla voin auttaa asiakastani menemään eteenpäin taikka saamaan tarvitsemansa avun. Kuljen tarvittaessa vierellä koko matkan hoitopolun alusta loppuun.

 

Minut voi tavata Vantaalla kotitoimistossani taikka minut voi tilata erilaisiin tapahtumiin vetämään työpajaa, luennoimaan, tekemään pop up-neuvontaa tms. Koulutan seksuaaliasioissa niin poliiseja kuin pappeja, lääkäreitä, lähäreitä ja peruskoulun maikkoja, oppilaita unohtamatta. Vastaanotollani on aina tuoretta kahvia ja teetä, keksejä ja terapiakissoja .

.

 

Lisäopinnot ja kurssit

  • Avusteinen Seksi Sexpo Säätiö 2017

  • Pedofiili asiakkaana Sexpo Säätiö 2017

Muut toimet

  • Foxy Lady- Seksuaaliterveystuotteiden jälleenmyyntiä ”kotikutsuin” vuodesta 2015

  • Freelance Tapahtumatuottaja:  Vammaisyhdistykset ja järjestöt 2011- eteenpäin. 

  • Espoon Kaupungin Liikuntatoimi liikuntarajoitteisten kuntosali kokonaisuus 2012.

  • Vapauden Vaunujen vammais ja vanhustyöryhmän vetäjä vuodesta 2016

  • Tiedonantaja- lehden Vapauden Vaunujen- osion toimittaja vuodesta 2018

Ota yhteyttä