Aura

Olen Aura Kaskisydän, NACS-hyväksytty 2016 valmistunut erityisseksuaalineuvoja Sexpo-säätiöltä. Suomen Seksologisen seuran jäsen vuodesta 2017.

 

Olen toiminut Uudenmaan CP-yhdistys ry:n seksuaalineuvojana ja kasvattajana vuodesta 2016.

 

Harjoittelujaksoni tein Helsingin seudun sairaus- ja tapaturmainvalidit ry:lle.

 

Ohjaan Sällit ja Sallit - sinkkujen liikuntarajoitteisten klubia, joka kokoontuu noin kerran kuukaudessa pääkaupunkiseudulla, kevät- ja syyskaudella. Sällit ja Sallit Klubi on osa Uudenmaan CP-yhdistyksen toimintaa. Ohjaan myös heille Hengailu-iltoja Jaatisen Majalla joka toinen perjantai. Lisätietoja toiminnasta Uudenmaan CP-yhdistykseltä.

 

Olen myös deittikouluttaja ja henkilökohtainen mentori. Minulla on myös deittikurssikokonaisuus, jonka voi halutessaan tilata omalle yhdistykselle tai porukalle.

 

Teen seksuaalineuvontaa yksityisvastaanotolla kotonani Vantaan Koivukylässä, tai voin tulla asiakkaan kotiin, tai hänen toivomaan paikkaan. Teen myös seksuaalineuvontaa asumispalveluyksiköissä, vanhusten hoitopaikoissa, kehitysvammakodeissa ja muissa vastaavissa laitoksissa. Opastan mielelläni niin hoitohenkilökuntaa kuin asiakkaitakin kaikissa seksuaalisuuteen ja sukupuolisuuteen liittyvissä haasteissa ja elämänvaiheissa.

 

Seksuaalikasvatusta / neuvontaa teen mielelläni niin varhaiskasvatuksen kuin aikuiskasvatuksen parissa. Minulla on valmiita seminaari / opinto kokonaisuuksia kehitysvamma ja vanhuspuolen työntekijöille. Peruskouluikäisille / lukiolaisille ja nuorille aikuisille minulla on valmiiksi tuotettua materiaalia, kuten Ekan kerran ABC- opas, jota voi tilata sivustoltani myös erikseen. Tulen mielelläni pitämään nuorille ja nuorille aikuisille reippaan, hauskan ja opettavaisen tunnin seksuaalisuudesta ja sukupuolisuudesta. Tuntiin kuuluu ryhmätöitä, opetusta ja materiaalit.

 

Tulen myös mielelläni opettamaan alan opiskelijoita, lähihoitajia, sairaanhoitajia, lääkäreitä ja sosiaalityöntekijöitä, jotka kohtaavat työssään seksuaalisuuteen liittyviä asioita.

 

Olen Erityisseksuaalineuvoja joka tarkoittaa sitä, että olen erikoistunut työskentelemään liikuntarajoitteisten, kehitysvammaisten, päihde- ja mielenterveysasiakkaiden sekä vanhuspuolen asiakkaiden parissa. Minulla on täydet valmiudet ja osaaminen palvelemaan myös kaikkia muitakin asiakasryhmiä.

.

 

Lisäopinnot ja kurssit

  • Avusteinen Seksi Sexpo Säätiö 2017

  • Pedofiili asiakkaana Sexpo Säätiö 2017

Muut toimet

  • Foxy Lady- Seksuaaliterveystuotteiden jälleenmyyntiä ”kotikutsuin” vuodesta 2015

  • Freelance Tapahtumatuottaja:  Vammaisyhdistykset ja järjestöt 2011- eteenpäin. 

  • Espoon Kaupungin Liikuntatoimi liikuntarajoitteisten kuntosali kokonaisuus 2012.

  • Vapauden Vaunujen vammais ja vanhustyöryhmän vetäjä vuodesta 2016

  • Tiedonantaja- lehden Vapauden Vaunujen- osion toimittaja vuodesta 2018

Ota yhteyttä