FoxyLadyn Kotikutsut 

 

Foxykutsuilla tutustutaan laadukkaisiin erotiikka- ja seksuaaliterveystuotteisiin rennossa ja mukavassa ilmapiirissä ammattitaitoisen esittelijämme opastuksella. Foxy Ladylla ei ole minimiostorajoja tai osallistujamääriä. 

 

Saavun sovittuun osoitteeseen, sovittuna ajankohtana mukanani valikoima tuotteita naisille ja pariskunnille. Valikoimastamme löytyy sauvoja, kiihottimia, öljyjä ja voiteita. Kerron tuotteiden toimintatavoista, materiaaleista ja huoltamisesta ja osallistujat pääsevät kiireettömästi tutustumaan tuotteisiin. Autan ja opastan mielelläni oikean tuotteen valinnassa ja vastaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin täysin luottamuksellisesti. kirjaan osallistujien tilaukset ja toimitan tilatut tuotteet emännälle tai sovitulle yhteyshenkilölle 2-4 viikon kuluessa. Kutsuilla sovitaan maksutavasta ja toimitustavoista kanssani. Kotkutsut / yhdistys kutsut ovat aina maksuttomia, mutta saatan ottaa matkakustannukset. 

 

Foxy Ladyn jälleenmyyjänä olen myös seksuaalineuvonnan / kasvatuksen jammattilainen, joka mielellään palvele myös erityisryhmiä. Osa tuotteista on varta vasten mietitty vastaamaan erityisryhmien toiveita ja tarpeita. Tuotteiden muutostyöt onnistuvat kauttnia, erillisellä maksulla. Minulta voitte tilata koulutustilaisuuksia eri teemoilla tai voimme räätälöidä ne teidän toiveiden mukaisesti. Valmiita koulutuspaketteja on esimerkiksi kehitysvammatyöntekijöille, vanhustyöntekijöille ja fysioterapeuteille. Lisäksi on saatavilla seksuaalikasvatusta nuorille ja nuorille aikuisille kouluihin, ammattioppilaitoksiin ja muihin vastaaviin. Koulutukset ovat maksullisia ja sisältävät koulutusmateriaalit.  

.

 

Ota yhteyttä